Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2017 18:33
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

První a poslední video Hugha Jackmana jako Wolverina: Od castingu až po emotivní rozlučku s kultovní postavou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po 17 letech v kůži komiksové hvězdy a 9 filmech jsme se s postavou rozloučili v dojemném Loganovi. Co tomu všemu předcházelo?

Jen těžko se představují časy před komiksovým Wolverinem. Hugh Jackman tuto postavu ztělesňuje již úctyhodných 17 let, ale všechno jednou musí skončit. V emotivním a zároveň brutálním Loganovi jsme se s ním rozloučili tak, jak se patří. Snímek má úspěch jak po kritické, tak finanční stránce. Po zahajovacím dni má na kontě 33 milionů dolarů, avšak je ještě brzy říkat, jak na tom bude po pár týdnech. Jistý je fakt, že Wolverina už v kinech samostatně neuvidíme. I když crossover Wolverina s Deadpoolem by mohl být bonusovou volbou.

Vraťme se ale do minulosti, do dob, kdy se Hugh Jackman teprve ucházel o roli komiksového hrdiny. Jeho jméno ve filmovém průmyslu moc neznamenalo, protože se objevoval jen na divadelním pódiu. Dnes už má za sebou 9 filmů s ikonickým Wolverinem a vybudovanou hereckou kariéru. Na světlo světa se už dříve dostalo video z castingu na úplně první X-Men film, ve kterém můžete vidět herce vedoucího dialog s režisérem Bryanem Singerem. A to se psal rok 1999. Singer dává herci poznámky k jeho roli a je poutavé sledovat, jak celý tento proces probíhal.

Herec se se svou rolí rozloučil v rozhovoru s magazínem EW a zavzpomínal si na svou minulost. Hugh Jackman nám navždy zůstane v srdcích jako ten jediný a pravý Wolverine, a pokud jste ještě Logana neviděli, určitě na něj běžte do kina. 

Bryan Singer a Hugh Jackman na place X-Men (2000) jako bonus 

Domů
Sdílet
Diskuse