Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 19:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit se loučí s Karlem Gottem v nové skladbě. Chce tropické ostrovy, plody moře a být stále mlád

HUDBA KAREL GOTT
Uložit Uložené

Měsíc po smrti legendárního českého zpěváka se Majk Spirit hlásí o slovo novinkou, kterou mu vzdává poctu.

1. října nás navždy opustil Karel Gott – legendární zpěvák, který si za svou dlouholetou práci vysloužil i pohřeb se státními poctami. Rozloučit se s ním v Praze přišly desetitisíce lidí osobně, nyní přidává svůj vzkaz i Majk Spirit, a to prostřednictvím nové skladby, kterou mu chce vzdát poctu společně se zpěvákem Miťo Bodnárem.

Novinka dostává název Navždy Mladý a je odkazem nejen na dlouhověkost Božského Káji, ale také skladbu Být stále mlád, resp. německou verzi s Bushidem. Toto gesto zatím fanoušci oceňují, a to včetně hudební produkce od Abeho. V tomto případě jsme se nedočkali žádného videoklipu, slova však hovoří za všechno.

 
Majk Spirit přidal krátké vysvětlení ke skladbě i na svůj instagramový účet. Píše v něm, že bylo jeho snem mít spolupráci s Karlem Gottem a dokonce se o to i iniciativně snažil. Byl by to pro něj další zásadní „skalp“ po Richardu Müllerovi.

„Sníval som o spolupráci s týmto legendárnym Maestrom, posledný rok som sa o to aj snažil a bolo to na dobrej ceste.. keď som sa pred pár týždňami dozvedel, ze nás Karel opustil, predstavoval som si, že robíme spolu song a vznikla skladba NAVŽDY MLADÝ,“ píše Speezy na sociální síti.

Doporučeno
Česko truchlí: Památce Karla Gotta se do Prahy přijely poklonit desetitisíce lidí (Fotoreport) Česko truchlí: Památce Karla Gotta se do Prahy přijely poklonit desetitisíce lidí (Fotoreport) 11. října 2019 17:09
Domů
Sdílet
Diskuse