Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 20:08
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Influencerka si dala tetování na oči a oslepla. Za úpravu těla utratila již 400 tisíc korun

NEWS
Uložit Uložené

Mladá Australanka má na těle aktuálně již přes 200 tetování.

24letá australská influencerka Amber Luke je vášnivou sběratelkou tetování. Aktuálně jich má přes 200 a stále přibývají. V jeden den se dokonce rozhodla, že si nechá vytetovat modrou barvu i do svých očí. Na tři týdny po zákroku však oslepla.

Jak informuje portál Mirror, za úpravu svého vzhledu už utratila přibližně v přepočtu 400 tisíc korun. Nejde jen o kérky, ale také o vyplnění rtů a natažení ušních lalůčků, vsazení implantátů či dokonce rozdvojení jazyka. Tetování očí byl však podle jejích slov rozhodně nejbolestivější zákrok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Blue Eyes White Dragon (@amber__luke),

„Nedokážu slovy ani popsat, jaká to byla bolest,“ tvrdí mladá influencerka, která sama sebe přezdívá bílý drak s modrýma očima. Jakmile se oči vyplnily modrým inkoustem, Amber měla pocit, jako by jí tatér nasypal do očí střepiny skla. Na pár týdnů oslepla.

Odůvodňuje to tím, že tatér šel příliš hluboko. Za normálních okolností by se nic podobného nemělo stát. Stejně jako Amber, ani její matka z toho nebyla nadšená. „Ani nevím, kde mám začít. Plakala jsem, když jsem zjistila, co se jí stalo. Nechápu, proč si nechala tetovat oči,“ tvrdí.

Tvrdí, že má v plánu ještě mnoho dalších estetických úprav. Jejím snem je, aby měla celé tělo pokryté výlučně tetováním.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Blue Eyes White Dragon (@amber__luke),

Domů
Sdílet
Diskuse