Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. listopadu 2019 6:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ashton Kutcher a Mila Kunis svým dětem nezanechají žádné dědictví, všechny peníze darují na charitu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavná dvojice oznamuje radikální rozhodnutí, které může ovlivnit budoucnost jejich dětí.

Ashton Kutcher a Mila Kunis mají dvě malé děti, pětiletou dceru a tříletého chlapce. Podle news.com.au jim však nemají v plánu zanechat žádné dědictví, protože si myslí, že už nyní žijí nadstandardně. Společně podle odhadů slavný pár vydělal už několik stovek milionů dolarů, které však mají v plánu darovat na charitu. Do svých dětí budou ochotni investovat peníze pouze v případě, že budou mít atraktivní byznys plán.

Doporučeno
Greta Thunberg vydává knihu. Vydělané peníze chce věnovat charitě Greta Thunberg vydává knihu. Vydělané peníze chce věnovat charitě 10. listopadu 2019 11:07

Slavný herec Ashton Kutcher tyto plány odhalil v podcastu Armchair Expert, jeho manželka je však už dříve upřesnila a rozšířila o kontext. Jejich cílem není zavrhnout budoucnost svých dětí, spíše chtějí, aby se samy o svůj majetek zasloužily. 

Již v roce 2017 dokonce Kunis prozradila, že v rodině zavedli pravidlo, že si na Vánoce nedávají žádné dárky. Důvodem má být, že jejich děti vlastně ani nevěděly proč, prostě něco očekávaly, i když to nedávalo žádný smysl. Alespoň prarodičům dovolili, aby děti jedním dárkem potěšili, v první řadě se ale celá rodina zaměřila na podporu charity.

Doporučeno
Polovinu 36miliardového majetku dá na charitu. MacKenzie Bezos chce své peníze rozdat Polovinu 36miliardového majetku dá na charitu. MacKenzie Bezos chce své peníze rozdat 28. května 2019 14:46
Domů
Sdílet
Diskuse