Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 9:52
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Pouličný autor tónov vydá poslední album na velmi dlouhou dobu

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Pozor Records na sociálních sítích avizuje důležité rozhodnutí v rámci své hudební kariéry.

Pouličný autor tónov na svém Instagramu avizuje důležité rozhodnutí týkající se jeho hudební kariéry. Rozhodl se, že po několika albech za pár krátkých let vydá v květnu 2020 poslední a pak se na dlouhou dobu odmlčí. Zatím nespecifikoval přesný interval, dozvídáme se ale konkrétní důvod.

Člen Pozor Records tvrdí, že pauza má souviset s tím, co se v jeho životě stalo. Všechny emoce má v plánu vypustit na květnovém albu a pak se odmlčí. 

Vylučuje i to, že by mělo jít o marketingový tah. Za 2 roky vydal tři sólové projekty – 3UMF, Franto a Revenant, aktuálně společně s Mega M vydávají další, v květnu tedy půjde o jeho pátý projekt za relativně krátkou dobu. „Každé pero se jednou vypíše a dojde mu inkoust,“ píše Franto na svém Instagram. 

Doporučeno
5 skvělých tuzemských filmů, které zakázali komunisté. Chtěli je navždy zničit 5 skvělých tuzemských filmů, které zakázali komunisté. Chtěli je navždy zničit 18. listopadu 2019 9:29

Fanoušek odpovídá i na otázky, jak přibližně bude jeho poslední projekt na dlouhou dobu znít, tvrdí, že aktuálně pracuje na tom, aby našel ten správný zvuk. Má v plánu oslovit interprety, se kterými už měl možnost dělat, je otevřen i novým spolupracím. 

Aktuálně s Mega M dokončili společné album Caviar & Průšvih, na kterém si říkají ONI. Poslouchat můžeš už i první ukázku se stejnojmenným názvem i s videoklipem a také krátký sestřih všech skladeb.

Pouličný autor tónov vydá v máji 2020 posledný album na veľmi dlhú dobu
Pouličný autor tónov vydá v máji 2020 posledný album na veľmi dlhú dobu
Domů
Sdílet
Diskuse