Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2018 15:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Obézní Laura kdysi vážila 135 kg. Fantastická proměna trvala, ale bojovnice neměla v plánu selhat

Uložit Uložené

Laura Micetich chtěla jít pod skalpel, nakonec skončila v posilovně.

Mladá Laura Micetich kdysi vážila přes 135 kilogramů. Nebylo to ani tak dávno, protože v té době oslavovala 22. narozeniny a neměla v plánu velkou změnu svého životního stylu. Zdravotní problémy ji však přinutily změnit svou životosprávu, i když nejdříve chtěla jen podstoupit zákrok k odstranění nadbytečného tuku.

Trpěla vysokým krevním tlakem, měla náběh na cukrovku a lékaři ji upozorňovali na to, že podobný životní styl jí dlouho nevydrží. Laura se jednoho dne přemluvila k cestě do místní posilovny, kde chtěla vyzkoušet své tělo před podstoupením operace, ale posilování si rychle zamilovala natolik, že z ní už neodešla.

Nemá přitom žádný zázračný recept na to, jak zhubnout. Začetla se do publikací o správném stravování i cvičení a naráz její kilogramy padaly závratnou rychlostí. Pochopila, že její místo není pod skalpelem, ale u činky. Nový jídelníček přizpůsobila možnostem svého těla a po prvním roce oslavovala ztrátu prvních 45 kilogramů.

Od té doby postupně pokračuje v hubnutí a udržuje své tělo v neustálé formě díky návštěvám posilovny. Všem lidem, kteří od ní žádají rady na hubnutí, poskytuje jen pár jednoduchých triků. Netřeba se přejídat, musíš si dávat pozor na své kalorie, zbytečně nechodit do restaurací, nekupovat si sladkosti a nepít alkohol.

Laura své hubnutí postupem času proměnila na životní cíl. Dnes má vlastní profil na Instagramu s více než 300 tisíci fanoušky a pracuje i jako modelka. Nedávno podstoupila operaci, při níž jí lékaři odstranili pozůstatky kůže, a tak se momentálně léčí v rehabilitaci a těší se na to, jak bude moci své tělo za pár týdnů ukázat na plážích. 

Domů
Sdílet
Diskuse