Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2019 18:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Takto vypadá prešovský panelák po druhém dni bourání: Demoliční stroj shodil několik pater a odkryl osobní věci obyvatel

NEWS
Uložit Uložené

Bourat budou minimálně do konce týdne, je zároveň otázkou, kolik pater bude potřeba shodit. Statici se shodují, že by bylo nejlepší srovnat panelák se zemí.

Prešovská tragédie z 6. prosince otřásá Slovenskem do dnešního dne. Solidaritu již projevilo spoustu měst v zemi, které hromadně ruší ohňostroje a oslavy konce roku mění v benefiční události, aby vybrali co nejvíce peněz pro oběti z Mukačevská 7. Obrovským dílem přispěla i česká společnost Cannoneer, která se rozhodla zbourat pozůstatky paneláku za symbolické jedno euro.

Doporučeno
Slováci vybrali na účet Prešova více než 58 milionů korun pro oběti tragédie. Město rozhodlo, co bude s penězi Slováci vybrali na účet Prešova více než 58 milionů korun pro oběti tragédie. Město rozhodlo, co bude s penězi 11. prosince 2019 13:31

Demolice začaly včera v ranních hodinách a podle slov vedoucího bouracích prací jde zatím všechno podle plánu. Po prvním dni statik Jan Polák konstatoval, že vzhledem k tomu, jak se bytovka sama od sebe sype, bude s velkou pravděpodobností nutné zbourat všechna patra a srovnat panelák zasažený explozí plynu se zemí.

Domů
Sdílet
Diskuse