Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 12:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bratislavské obchodní centrum museli evakuovat, barbeři si poradili. Zákazníky stříhali venku

NEWS
Uložit Uložené

Obchodní centra v Bratislavě včera zažila evakuaci, to však neodradilo zaměstnance jednoho barbershopu, aby své zákazníky obsloužili.

Včera ve večerních hodinách museli v obchodním centru Bory Mall v Bratislavě evakuovat všechny lidi kvůli nahlášené bombě. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky, našli se však i zaměstnanci, kteří v práci pokračovali navzdory poplachu.

Řeč je o barbershopu Gold, ze kterého barbeři jednoduše vynesli ven své křeslo a zatímco policie a hasiči řešili bombu, oni klidně obsluhovali zákazníky. Video poslal stránce Zomri Michal a my na něm máme možnost vidět, že tento nápad zaujal i lidi stojící venku.

I tento videozáznam potvrzuje stížnosti některých nakupujících, kteří měli v době evakuace bundy v autech v podzemní garáži. V důsledku jejího uzavření museli čekat na znovuotevření centra nedostatečně oblečení.

Stránce Zomri se podařilo zjistit, že Bory Mall nebyl jediný objekt, který museli v pátek večer v Bratislavě evakuovat. Vyplývá to z videa, který jeden ze sledovatelů administrátorům poslal.

 

Domů
Sdílet
Diskuse