Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2020 20:08
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Beyoncé zůstala jako jediná sedět během standing ovation pro Joaquina Phoenixe, když dostal ocenění za Jokera

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Lidé na sociálních sítích si pochopitelně toto gesto slavné zpěvačky vysvětlují po svém.

Beyoncé sice nezískala žádné ocenění během galavečera předávání Zlatých glóbů, přesto se jí dostalo poměrně hodně pozornosti. Zejména internetová veřejnost si všimla, že když byl Joaquin Phoenix prohlášen za vítěze v kategorii za nejlepší herecký výkon jako Joker ve stejnojmenném filmu, celý sál mu věnoval standing ovation, zatímco populární zpěvačka nadále seděla a usmívala se.

Těžko říct, jak si máme tuto reakci Beyoncé vysvětlit, uživatelé sociálních sítí ji ale v žádném případě neocenili. Mluví o tom, že zpěvačce chybí respekt a pokora, její výsměch odsuzují a označují ji za arogantní. Lidé také zmiňují soutěživost, která v tomto případě podle nich sehrála roli, informuje Popculture. 

Doporučeno
Zlaté glóby 2020 ovládl Joker, 1917 a Tarantino. Které filmy získaly nejvíce ocenění? Zlaté glóby 2020 ovládl Joker, 1917 a Tarantino. Které filmy získaly nejvíce ocenění? 6. ledna 2020 9:51

I Beyoncé si vysloužila jednu nominaci, konkrétně za skladbu Spirit k filmu Lví král, nakonec ale nezvítězila. Našli se i tací, kteří královnu popu bránili. Tvrdí, že jí v pohybu mohly bránit nepraktické šaty, kterými by zároveň potenciálně zakryla výhled všem stojícím za ní, což v konečném důsledku přichází v úvahu jako nejlogičtější vysvětlení.

Domů
Sdílet
Diskuse