Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 20:42
Čas čtení 1:04
Matej Krajčovič

Objevil se první obrázek ze hry Assassin's Creed: Ragnarok. Vypadá ale spíše jako vtip

TECH
Uložit Uložené

Nepodařená fotografie se objevila na fóru 4Chan.

Hráči na PC, Xbox One a PS4 se letos mohou těšit i na další hru ze série Assassin's Creed. Titul nejčastěji zmiňovaný pod názvem Ragnarok je zatím zahalen rouškou tajemství. 

Gaming Route ale informuje, že na sociální síti 4Chan se nyní objevil první obrázek z reálného gameplaye.

Vraj sa objavil prvý obrázok z hry Assassin’s Creed Ragnarok. Vyzerá však skôr ako vtip
Vraj sa objavil prvý obrázok z hry Assassin’s Creed Ragnarok. Vyzerá však skôr ako vtip Zdroj: boards.4channel.org

Média se zpráv chytila, ale reálně tento „screenshot“ vypadá spíše jako vtip. Jde totiž o mimořádně rozmazanou fotku monitoru, který na výřezu ani není celý.

Únik by se dal vysvětlit dvěma způsoby. Buď jde o nepovedený záběr, který autor zachytil ve snaze být opravdu nenápadný, nebo za obrázkem stojí přímo marketingové oddělení Ubisoftu. Tým jej možná zmršil záměrně, aby se stal více virálním a upoutal větší pozornost. 

4Chan post dále tvrdí, že hra bude oficiálně představena 12. února na tiskovce Sony s tím, že do prodeje přijde kolem října.

Doporučeno
Assassin's Creed: Unity si můžeš stáhnout úplně zdarma na počest katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft Assassin's Creed: Unity si můžeš stáhnout úplně zdarma na počest katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft 17. dubna 2019 19:46

Fotografie má pocházet z jedné velmi časných fází hry a zobrazovat ženskou postavu jménem Jora v hlavní roli. Není jasné, zda budou na výběr i jiní hrdinové. Mapa má být opět opravdu obrovská a zahrnovat minimálně Anglii a celou Skandinávii. 

Hratelnost by měla být podobná jako v případě předchozích her Assassin's Creed: Odyssey a Assassin's Creed: Origins, na vývoji totiž podle informací neznámého uživatele pracuje stejný tým.

Už se ale objevily i spekulace, že název Ragnarok není finální a hra ve skutečnosti dostane jiné jméno.

Domů
Sdílet
Diskuse