Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2020 9:10
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Floyd Mayweather oznamuje odvetu s Conorem McGregorem a zápas s Nurmagomedovem. Skutečně k zápasům dojde?

SPORT
Uložit Uložené

Slavný boxer na Instagram přidal dva příspěvky, podle kterých se má utkat s McGregorem a Nurmagomedovem.

Slavný americký boxer Floyd Mayweather na svůj Instagram přidal příspěvky, ve kterým oznamuje své plány utkat se letos s neporaženým šampionem UFC Khabibem Nurmagomedovem a kromě toho nastoupit do odvety s Conorem McGregorem. Stalo se tak jen krátce po konci zápasu irského bojovníka s Donaldem Cerronem.

Kdy přesně a zda vůbec k oběma zápasům dojde, je v tuto chvíli neznámé. Boxer uvádí pouze rok 2020 a do popisku nepřidal žádné další informace. Nedá se však vyloučit, že si Mayweather s fanoušky jen tak trochu pohrává a zápasy v tuto chvíli ještě domluvené třeba nejsou. Není ani známo, zda by se mělo jednat o zápas v čistém boxu nebo třeba podle pravidel MMA.

Doporučeno
Conor McGregor vyhrává tvrdými údery zápas s Cowboyem. Soupeře ukončil rychle v 1. kole Conor McGregor vyhrává tvrdými údery zápas s Cowboyem. Soupeře ukončil rychle v 1. kole 19. ledna 2020 6:32

Tak jako tak ale příspěvky mezi lidmi pochopitelně vzbudily nemalé emoce a spousta z nich by si tyto zápasy přála vidět. V prvním zápase Mayweathera a McGregora se z vítězství radoval profesionální boxer, který bojovníka UFC ukončil v 10. kole. Floyd si ze zápasu dle odhadů odnesl skoro 300 milionů dolarů, kdežto Conor asi 85 milionů.

Své plány vrátit se z odpočinku zpátky do boje Mayweather oznámil už v minulém roce, až doteď však tajil, proti komu se utká. Bude to tedy nakonec právě Nurmagomedov a McGregor? To zřejmě ukáže až čas.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domů
Sdílet
Diskuse