Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2020 14:41
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Celý svět bude poslouchat příběh Tekashiho. Do dokumentární série přispěl i Refresher

HUDBA
Uložit Uložené

Complex už za pár dní spouští dokumentární sérii Infamous o životě Tekashiho 6ix9inea, kterou bude vysílat na Spotify.

Tekashi si na propuštění z vězení bude muset počkat, jeho fanoušci se však už od nejbližšího úterý dočkají dokumentární série, která vznikla díky spolupráci magazínu Complex a streamovací platformy Spotify. 8dílná série dostává název Infamous: The Tekashi 6ix9ine Story, v rámci které nám moderátor a jeho hosté odvypráví příběh duhového rapera.

Daniel se z neznámého kluka z New Yorku stal nejprve raperem známým na Slovensku a v Česku a následně dostal možnost spolupracovat i s kapacitami jako Kanye West nebo Nicki Minaj.

Jeho kontroverzní chování sledoval celý svět a když se rozhodl, dokázal rozjet konflikt i s takovými kolegy, jako je například The Game.

Doporučeno
Tekashiho přítelkyně zveřejnila fotografii s raperem po více než roce ve vězení. Duhové vlasy jsou pryč, úsměv mu nezmizel Tekashiho přítelkyně zveřejnila fotografii s raperem po více než roce ve vězení. Duhové vlasy jsou pryč, úsměv mu nezmizel 23. ledna 2020 15:17

Dokumentární sérií budou provázet i hosté blízcí Tekashimu, předpokládáme proto, že se zúčastní Yaksha, a snad už můžeme prozradit, že Complex oslovil i Refresher, abychom pro účely doplnění příběhu dnes uvězněného 6ix9ine poskytli naše materiály. Měli jsme možnost točit s kontroverzním raperem několik rozhovorů a zúčastnili jsme se jeho prvních vystoupení.

Tekashiho propustí z vězení v listopadu 2020. Díky spolupráci s vyšetřovateli FBI soud rozhodl o zkrácení jeho trestu za členství v nebezpečném gangu z původních 47 let na 24 měsíců. Za první rok za mřížemi 6ix9ine usvědčil celý gang Nine Trey, jehož členové čelí vysokým trestům za ozbrojené výtržnictví i distribuci drog. Je otázkou, nakolik bude raper po propuštění v bezpečí.

Domů
Sdílet
Diskuse