Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 22:07
Čas čtení 1:00
Tímea Krauszová

Ženu zaklesnutou pod autem vysvobodili náhodní kolemjdoucí. Jakmile měla volné ruce, vytáhla mobil, aby mohla napsat status

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vůbec jí nevadilo, že přitom záchranáři kontrolují, zda je v pořádku.

Ve městě New York lidé dokázali, že si umí navzájem pomoci, píše Insider. Na Manhattanu totiž vysvobodili ženu, která po autonehodě zůstala zaklíněna pod vozidlem. Po tom, co již byla v bezpečí, jednoduše vytáhla mobil a začala psát status, během čehož se jí věnovali záchranáři.

Lidé běželi, aby jí mohli pomoci

Mladou 25letou ženu srazil starší řidič SUV, žena zůstala zaklíněna pod autem. Na dojímavém videu, které na Twitter nahrála Colby Droscher, je vidět skupinku lidí, kteří utíkají k zmiňovanému autu a společnými silami ho převrátí na bok, aby mohli vytáhnout zraněnou ženu. Během záchranné akce neztratili duchapřítomnost a zavolali i záchranáře. Co ale při jejich zásahu žena udělala, nám stále nejde do hlavy.

Když přišli záchranáři, okamžitě začali hned ověřovat, zda je v pořádku a v jakém rozsahu je zraněna. Pětadvacetiletá žena si během toho pohodlně vytáhla mobilní telefon. Chaotická scéna z videa nám sice připomněla, že někteří lidé dokáží odložit mobily a dbát na své okolí, to, co udělala oběť autonehody, je ale skutečně paradoxní.

Naštěstí, nehoda nebyla vážná. Podle Insideru žena vyvázla s minimálními zraněními a je v pořádku. Srazil ji 65letý řidič, kterého už policie předvolala, protože z místa utekl.

Domů
Sdílet
Diskuse