Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 12:28
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Rytmus vysvětluje, proč je perfekcionista, u největších projektů kontroluje i nejmenší drobnosti. Takto vznikal dokument Tempos

HUDBA
Uložit Uložené

Už 27. února se do slovenských kin dostane celovečerní dokumentární film Tempos. Aktuálně probíhají poslední přípravy a ty můžeš být při tom.

27. února budou mít fanoušci možnost vidět v premiéře Rytmusův dokumentární film Tempos ve slovenských kinech. Mapuje v něm 3 dekády v rapu ze své perspektivy, přičemž je on sám do příběhu zasazen velmi autentickým způsobem, ne však od úplného začátku. Lidé budou moci sledovat jeho dětství a první setkání s hudbou, první taneční vystoupení a postupný kontakt s rapem za mikrofonem.

Rytmus aktuálně prostřednictvím krátkých vlogů mapuje i finalizaci jedinečného projektu, když chodí do studia kluků z Tox Pro nahrávat voiceovery a dokončovat trailery. Máme možnost vidět, jak řeší i poslední detaily na každém výstupu, který se dostává k fanouškům, a sám otevřeně říká, že jde o jeden z největších projektů jeho života.

Nechybí ani množství vtipných momentů a také rozuzlení příběhu z minulého dílu, kdy byl člen Kontrafaktu znepokojen, že zničil disk na BWM. Nakonec mu řekli, že ho odřel už někdo před ním.

Rytmus na filmu Tempos pracoval během celého roku 2019 a půjde o přibližně 90 minut exkluzivních záběrů, v nichž uvidíme kromě jeho rodiny i množství kolegů ze scény a další důležité lidi. Chybět nebudou ani herci, jejichž úkolem je posunout divákovi autentické scény a také rekonstrukční momenty, jako například když Paťo seděl doma v dětském pokoji a přetáčel si kazetu tužkou.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55
Domů
Sdílet
Diskuse