Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. února 2020 22:11
Čas čtení 0:55
Viktor Kniš

Černák chce omluvu od Pellegriniho. Hlavu oběti podle rozsudku neřezal a tvrdí, že Reichela chrání policejní šéfové

NEWS
Uložit Uložené

Mikuláš Černák posílá slovenskému premiérovi Petru Pellegrinimu dopis z vězení. Reaguje na jeho slova v politické relaci a žádá omluvu.

Slovenský premiér Peter Pellegrini dnes v relaci O 5 minut 12 na RTVS odmítl komentovat tajemné video, na kterém Milan Reichel a Michal Šuliga hovoří o údajných podezřeních v souvislosti s pozemkovými obchody exprezidenta Kisky. Na adresu prvního jmenovaného se ale přesto vyjádřil. „... jeden z nich, myslím Reichel, jsem o něm četl, vždyť to byl člověk, který v Popradu byl v místnosti, když Černák odřezával hlavu člověku...,“ řekl premiér v souvislosti s bývalým mafiánským bossem, který si v současnosti odpykává doživotí.

Mikuláš Černák nyní žádá od Pellegriniho veřejnou omluvu, v opačném případě má v plánu domáhat se jí soudní cestou. Tvrdí, že on hlavu neřezal a premiér „plácá”. Je pravděpodobné, že jednotka na kandidátce Směru citovala text našeho rozhovoru se šéfem popradského podsvětí, ve kterém uvádíme slova Reichela: „Když jsem vešel do místnosti, Černákovci mu řezali hlavu.“

Doporučeno
Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu Mafián Reichel: Když jsem vešel do místnosti, gangsteři mu řezali hlavu 28. července 2019 14:48
Domů
Sdílet
Diskuse