Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2020 22:12
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Ben Affleck skončil s Batmanem kvůli stresu a depresím. Jeho přátelé se obávali, že se upije k smrti, pokud se role nevzdá

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložit Uložené

Bena Afflecka vystřídal Robert Pattinson, který se jako Batman objeví již příští rok.

Ben Affleck loni prozradil jeden z důvodů, proč skončil s rolí Batmana a vzdal se i psaní scénáře a režie. Byla za tím jeho neschopnost rozlousknout a dát dohromady scénář. Následně ho na pozici režiséra vystřídal Matt Reeves (poslední dva díly Planety opic) a do role Bruce Wayna obsadil skvělého Roberta Pattinsona.

Doporučeno
Podívej se, jak bude vypadat Robert Pattinson v roli Batmana. Režisér filmu uveřejnil krátkou ukázku Podívej se, jak bude vypadat Robert Pattinson v roli Batmana. Režisér filmu uveřejnil krátkou ukázku 14. února 2020 10:54

Všichni jsme ale tušili, že za Affleckovým odchodem bylo více problémů, ke kterým se nyní přiznává v rozhovoru pro The New York Times. Prozradil, že problematické natáčení a dokončení Justice League mu výrazně snížilo chuť natočit sólovku Batmana. Affleck předtím hrál roli Bruce Wayna ve filmech Batman vs. Superman a Justice League.

Domů
Sdílet
Diskuse