Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. února 2020 18:43
Čas čtení 0:45
Matej Krajčovič

Steve-O potvrdil, že bude účinkovat v připravovaném filmu Jackass 4

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Blázni se na filmová plátna vrátí v roce 2021.

Televizní show Jackass, kterou v letech 2000 až 2003 vysílala hudební stanice MTV a která byla plná bizarních kousků a vtipných pranků, se dočká dalšího filmového zpracování.

Fanoušci nyní podle Popculture.com mohou jásat i proto, že svůj návrat k sérii potvrdil další z hlavních protagonistů, 45letý Steve-O.

Stephen Gilchrist Glover se k plánovanému Jackass 4 jasně přihlásil postem na svém Instagramu, kde pózuje v mikině s typickým logem lebky a berlí. „Počítejte se mnou, lidičky,“ stojí na hashtagu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Proudly wearing this top tonight... #CountMeInFolks

Príspevok, ktorý zdieľa Steve-O (@steveo),

Steve-O přitom ještě v lednu o svém opětovném zapojení do natáčení pochyboval: „Nedali mi zatím nabídku, kterou bych mohl brát vážně. Nebudu drzý nebo tak, ale nemám zatím žádnou smlouvu, takže uvidíme...“ tvrdil tehdy.

Zatím posledním dílem ze série byl Jackass: Bad Grandpa v roce 2013. Jeden z hlavních účinkujících a zároveň tvůrců Johnny Knoxville mezitím hovořil spíše o pokračování s novými herci a novou krví.

Doporučeno
Jackass 4 je potvrzený! Steve-O a Johnny Knoxville se pouštějí do nových zvrácených kousků Jackass 4 je potvrzený! Steve-O a Johnny Knoxville se pouštějí do nových zvrácených kousků 21. prosince 2019 7:35

Zatím není jasné, kdo všechno se v Jackass 4 s premiérou naplánovanou na 5. března 2021 kromě dvojice Knoxville a Steve-O objeví, Ryan Dunn totiž zemřel v roce 2011 při autonehodě. Pod vlivem alkoholu narazil do stromu a shořel ve svém Porsche 911 GT3. Bam Margera se zas léčí ze závislosti na alkoholu.

Domů
Sdílet
Diskuse