Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2020 12:23
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

V Lidlu na Slovensku došlo ke konfliktu mezi prodavačkou a zákaznicí kvůli dezinfekčním mýdlům. Vulgárně si nadávaly a strkaly se

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Lidé se chovají nepřiměřeně situaci, vykupují obchody.

Koronavirus u našich východních sousedů na Slovensku způsobuje paniku, protože se lidé neřídí pokyny a doporučeními odborníků. Namísto toho vykupují obchody a vytvářejí chaos a stres, při kterém jsou paradoxně náchylnější na nákazu jakoukoliv nemocí, protože v takovém případě se zhoršuje imunita.

Doporučeno
Zeman počítá s tím, že po návratu z Číny bude v karanténě. Česko má už 61 nakažených Zeman počítá s tím, že po návratu z Číny bude v karanténě. Česko má už 61 nakažených 10. března 2020 13:17

Internetem se aktuálně šíří video z košického Lidlu, ve kterém vznikl konflikt mezi prodavačkami a zákaznicí. Ta si podle všeho chtěla koupit dezinfekční mýdlo, byla už ale vyprodaná, a tak obvinila jednu z pracovnic obchodu, že deset kusů dala své kamarádce. Prodavačka její slova popřela. Zákaznice ale nechtěla pochopit, že už antibakteriální prostředky nejsou, a tak vznikl konflikt, který iniciovala právě nespokojená nakupující. 

Prodavačce kvůli nespokojenosti vynadala a došlo i k fyzické potyčce. Vše se podařilo zachytit na kameru další zákaznici.

 

Domů
Sdílet
Diskuse