Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 11:14
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Armani začne pro italské lékaře vyrábět zdravotnické kombinézy. Chce jim pomoci v boji proti koronaviru

MÓDA KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Módní značka je chce poslat všem nemocnicím v zemi.

V dobách krize v souvislosti se šířením nového koronaviru se mnozí snaží pomoci, jak se jen dá. Italská módní značka Armani dokonce oznámila, že ve svých výrobních závodech začne šít jednorázové zdravotnické kombinézy pro zdravotníky v nemocnicích. Informoval o tom deník The New York Times.

Doporučeno
Vietnamci v Česku pomáhají lékařům vařením jídla, vybrali peníze na plicní ventilátor a pro občany šijí roušky zdarma Vietnamci v Česku pomáhají lékařům vařením jídla, vybrali peníze na plicní ventilátor a pro občany šijí roušky zdarma 27. března 2020 9:33

Módní dům, který patří známému módnímu návrháři Giorgimu Armanimu mimo jiné přispěl italským nemocnicím v souvislosti s pandemií koronaviru již 2 miliony eur (zhruba 54 milionů korun). Tyto finanční prostředky jsou určeny pro všechna zdravotnická zařízení na celém Apeninském poloostrově, včetně nemocnic v Bergamu a Piacenze, které jsou jedny z nejvíce postižených koronavirem.

Domů
Sdílet
Diskuse