Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2020 20:07
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Podcast: Jak vzniklo Ektorovo rapové jméno a proč Rytmus až teď vydal svůj 4 roky starý klip?

PODCASTY
Uložit Uložené

Pusť si naše v Freshnews v novém formátu!

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Naše pravidelné Freshnews, ve kterých shrnujeme nejzajímavější novinky z poslední doby, již pravděpodobně znáš, nově ti je však přinášíme i v novém formátu. V osmi minutách se tak od naší moderátorky Petry dozvíš například to, jak vzniklo Ektorovo rapové jméno, kdy vyjde Separovo očekávané album OG, na kterém hostuje i Rest, nebo například to, proč Rytmus po čtyřech letech zveřejnil klip k tracku Krstný otec.

Doporučeno
Podcast: Co nikdy nedělat na prvním rande a měl by na schůzce platit muž? Podcast: Co nikdy nedělat na prvním rande a měl by na schůzce platit muž? 1. dubna 2020 14:02

Zajímavých témat jsme však probrali více, a tak nám už nezbývá nic jiného, než ti popřát příjemný poslech. A stále platí, že naše Freshnews si můžeš pustit i ve formě videa. Stačí kliknout na tento odkaz.

To ale není všechno. Poslechnout si totiž můžeš náš zbrusu nový podcast Love is on the air, ve kterém se zaměřujeme především na vztahy, a to jak ty partnerské, tak i rodinné. První díl byl věnován seznamování po internetu, druhý zase seznamování offline ve skutečném světě.

Domů
Sdílet
Diskuse