Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2020 18:33
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

V Česku se koronavirem nakazilo 3 805 lidí, 67 pacientů se uzdravilo a 44 zemřelo

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové údaje.

V České republice byla nákaza novým druhem koronaviru SARS-CoV-2 potvrzena už u 3 805 osob. Celkově se u nás uzdravilo již 67, bohužel počet obětí s onemocnění Covid-19 stoupl na 44. Na svých internetových stránkách o tom informovalo ministerstvo zdravotnictví. Podle dnešních dat u nás bylo provedeno přes 60 000 testů.

Doporučeno
Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě Při osmihodinovém výslechu nám nedali ani napít. Zažil jsem peklo a jsem rád, že jsem z něj pryč, říká Čech uvíznutý v Ugandě 2. dubna 2020 14:01

Momentálně v Česku platí nouzový stav, který měl trvat zhruba do půlky dubna, vláda však chce jeho trvání prodloužit o dalších 30 dní. 

Koronavirus zkomplikoval situaci i vědcům Masarykovy univerzity, kteří se právě nacházejí na Antarktidě, kam vyjeli na expedici. Kvůli opatřením, která byla zavedena kvůli pandemii, jejich loď nyní pluje do Chile. Tam budou pravděpodobně muset zůstat v karanténě po dobu 14 dní.

Doporučeno
Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus Teroristé z ISIS mají odejít z Evropy a dýcháme čistší vzduch. 10 pozitiv, která přinesl koronavirus 30. března 2020 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse