Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2020 16:37
Čas čtení 0:20
Ondřej Jarůšek

Dům plný nahých žen a divoká party. G-Eazy, Tyga a Tory Lanez vydali nový klip na Pornhub

HUDBA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Na známé stránce pro dospělé se objevil nový hudební klip.

Trio ve složení G-Eazy, Tyga a Tory Lanez se představilo v novém videoklipu na skladbu Still Be Friends, který je natolik odvážný, že vyšel na Pornhub, známé stránce věnované obsahu pro dospělé. Klip vznikl ve spolupráci s filmovou společností Vixen, která se zabývá právě tvorbou pornografických snímků.

Záběry klipu tě zavedou do honosného domu, který je dle očekávání plný svlečených žen a nezřízeného hodování, které si trojice interpretů dosytosti užívá. Klip už stihlo zhlédnout více než čtvrt milionu fanoušků a nám nezbývá nic jiného, než ti popřát příjemný poslech (a podívanou). 

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26
Domů
Sdílet
Diskuse