Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 21:03
Čas čtení 0:28
Viktor Kniš

Jen překládáš a kradeš, o lovech nás může rapovat tak sedm na Slovensku. Sleduj nový Pil Cho klip

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C se připomíná novým videoklipem k albu 2086, které vydal v závěru uplynulého roku.

Pil Cho v nejnovějším videoklipu konečně vidíme v Nike oblečení, což znamená, že mu skončila exkluzivní spolupráce s adidas a bude tak moci postupně ukázat všechny vzácné sběratelské kousky, které za poslední roky nasbíral a nemohl nosit.

Dnes jsme se dočkali vydání videoklipu ke skladbě z alba 2086, na níž hostuje i Frayer Flexking. Tuto kombinaci již měli možnost někteří šťastlivci slyšet na doprovodném turné, které ale Pil C musel přerušit a přesunout minimálně na podzim. 

Text skladby je v současné situaci na slovenské rapové scéně velmi aktuální, pravdou ale zůstává, že vznikl už v minulém roce. Zároveň platí, že i tento vizuál natočili kluci s Danielem Kristlem v době, kdy Slováci nemuseli povinně nosit roušky. O hudbu se v tomto případě postaral Abe.

Doporučeno
Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) 3. listopadu 2019 13:15
Domů
Sdílet
Diskuse