Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2020 11:47
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Juice WRLD věděl, že se může předávkovat a zemřít, rapuje o tom na posmrtné novince. Drogami řešil deprese velké jako planeta

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý talent přišel o život už před pár měsíci, nyní jeho blízcí vydávají první vzpomínku v podobě skladby Righteous.

Už v prosinci nás navždy opustil mladý americký interpret Juice WRLD, který i přes nízký věk zaznamenával obrovské úspěchy. Plnil titulky prestižních magazínů a za jeho schopnosti mluví také skutečnost, že je jediný reprezentant nové vlny, se kterým spolupracoval Eminem. Příčinou smrti mladého talentu bylo podle všeho předávkování drogami, které patřily mezi ústřední témata v jeho textech. 

Dokazuje to i první vydána posmrtná novinka s názvem Righteous, která dostává i videoklip sestříhaný ze vzácných záběrů Juice WRLDa během jeho kariéry. Máme možnost vidět, jak tráví čas na stagei i mimo ni s populárními kolegy, ale i soukromé záběry z domu a ze studia. Raper po sobě zanechal pravděpodobně více hudby, která by se mohla postupně dostat na veřejnost právě díky jeho nejbližším.

Domů
Sdílet
Diskuse