Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2020 12:56
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Rytmus, Kali, Strapo i Roko hostují ve videoklipu Separa. V hlavní roli se představil i Sajfa a desítky fanoušků

HUDBA
Uložit Uložené

Separ a Tina vydávají avizovaný karanténní videoklip ke skladbě Všetci za jedného.

Skoro celá slovenská rapová scéna včetně Strapa, Rytmuse, Čis Tho, Kaliho, ale i členové DMS, Milion+ a Roko hostují v nejnovějším klipu od Separa a Tiny. Skladba Všetci za jedného z nejnovějšího alba OG tak dostává netradiční vizuální zpracování, které je kompilací videí od fanoušků a také velké části kolegů Separa. Zároveň je klip důkazem, že i v současné situaci mohou vznikat hezké věci, které mají v konečném důsledku ještě silnější emoční náboj.

O střih se v tomto případě postaral Daniel Kristl, máme přitom možnost vidět kromě domácích videí i některá opravdu netradiční. Domácí natáčení a účinkování v klipu si zjevně užily i děti autorů skladby a v závěru zazářil i Sajfa.

Separovo album se zatím těší podle jeho slov velkému úspěchu i navzdory pandemii. Nedávno avizoval, že si ho v předprodeji koupilo přibližně 7 tisíc lidí, kteří dostali i autogram. Dnes se dozvídáme, že bude muset podepsat další tisíce. 

Domů
Sdílet
Diskuse