Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2020 18:48
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Kim Čong-un je na 99 procent mrtvý, prohlásil dezertér ze Severní Koreje

NEWS
Uložit Uložené

Ji Seong-ho řekl, že Kim Čong-un zemřel po operaci srdce minulý víkend.

Kim Čong-un se od 15. dubna neobjevil na veřejnosti. Na sociálních sítích se proto v posledních dnech začaly šířit fámy, že severokorejský diktátor absolvoval náročnou operaci srdce, ze které se zotavuje, nebo po ní zemřel, upozornil Daily Mail.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Severokorejské úřady se snaží všechny přesvědčit o dobrém zdravotním stavu svého lídra, avšak dezertér Ji-Seong-ho, který z KLDR utekl, je přesvědčen o jeho úmrtí. V posledních dnech se z KLDR šíří informace, že Kim Čong-un se pouze skrývá před koronavirem z preventivních důvodů, a zveřejněny byly dopisy, které měl údajně napsat.

Domů
Sdílet
Diskuse