Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2020 17:21
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

6ix9ine překonal vlastní rekord v počtu zhlédnutí na YouTube za 24 hodin pro rapovou skladbu. Pomohla mu Nicki Minaj

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi vydal další hit, kterým překonal svůj nedávný rekord v počtu zhlédnutí za první den. Kraluje zatím jen žebříčku v rapové žánru.

Tekashiho nejnovější skladba Trollz zaznamenala za prvních 24 hodin více než 46 milionů zhlédnutí na YouTube.

Díky tomu se duhovému raperovi podařilo překonat jeho nedávný rekord v této disciplíně a zároveň se zapsat do tabulky views v rámci rapového žánru na první místo. Pomohla mu k tomu i přítomnost Nicki Minaj, která navštívila dům, ve kterém aktuálně dokončuje 6ix9ine svůj výkon trestu se sledovacím náramkem na noze.

Doporučeno
Nicki Minaj se znovu spojuje se 6ix9inem, který tančí s penězi. Ve videoklipu trollují každého, kdo je nemá rád Nicki Minaj se znovu spojuje se 6ix9inem, který tančí s penězi. Ve videoklipu trollují každého, kdo je nemá rád 12. června 2020 11:15

Podle Chartdata zaznamenal na předchozí skladbě GOOBA za první den Tekashi přibližně 43 milionů, třímilionový náskok tak potvrzuje, že jeho sláva má po propuštění z federální věznice jen stoupající tendenci. Před Tekashim si rekord držel Eminem díky disstracku Killshot mířenému proti Machine Gun Kellymu. 

Domů
Sdílet
Diskuse