Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 16:33
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

Před domem Vladimira Putina postavili „dezinfekční tunel“. Pomáhá zabránit šíření koronaviru

NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Jeho mluvčí, premiér i několik ministrů se už koronavirem nakazili.

Vladimir Putin se v období pandemie snaží pracovat především z domu. Při osobních setkáních dodržuje hygienické doporučení a dokonce před jeho domem postavili dezinfekční tunel, kterým návštěvníci vcházejí. Chce tak zabránit tomu, aby se nakazil koronavirem, cituje místní zdroje americká CNN. Kromě dezinfekce musí mít návštěvníci i negativní test a všechny osobní setkání probíhají s dodržením odstupu mezi lidmi.

Doporučeno
Vladimir Putin vyznamenal severokorejského diktátora Kim Čong-una Vladimir Putin vyznamenal severokorejského diktátora Kim Čong-una 5. května 2020 15:49

Bez dezinfekce vejít nesmíš

Do Putinovy rezidence Novo Ogarjovu, která se nachází u Moskvy, nainstalovali zajímavý koridor. Při příchodu ostříkne lidi dezinfekčním prostředkem a podle CNN ho navrhla místní firma Motor Technologies, která běžně vyrábí například čisticí mechanismy pro myčky. Jemný postřik dezinfikuje tělo i oblečení hostů.

Domů
Sdílet
Diskuse