Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 17:40
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 se odkládá o další 2 měsíce. Zahrajeme si hru už na Xbox Series X a PS5?

TECH
Uložit Uložené

CD Projekt Red oznámilo zčásti smutnou a zčásti potěšující zprávu.

CD Projekt Red plánovalo po téměř půlročním odkladu hry Cyberpunk 2077 vydání na září. Bohužel, ukázalo se, že dokončení hry jim zabere více času, a tak ohlásilo odklad na 19. listopadu 2020. Ve zprávě o odkladu stojí, že za něj může hlavně obrovské množství bugů a dokončovací práce. Ty zahrnují balancování questů, postav, hratelnosti a dalších detailů.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

Hra je už jistý čas hratelná od začátku do konce. Nicméně, vzhledem k její enormní velikosti a ke stovkám úkolů, které se podle rozhodnutí hráčů mohou vyvíjet hned několika směry, se v ní nachází i mnoho chyb. Hru chtějí vydat v kompletním stavu bez řady bugů. Společnost tvrdí, že práce z domova kvůli Covid-19 odklad nezapříčinila.

Domů
Sdílet
Diskuse