Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2020 8:45
Čas čtení 0:50
Tímea Krauszová

Spotify spustilo prémiový plán pro dvojice, ušetříš několik desítek korun měsíčně

NEWS HUDBA SPOTIFY
Uložit Uložené

Známá hudební appka přidala další způsob, jak si bez reklamy vychutnat denní dávku hudby.

Spotify konečně usnadní život lidem, kteří bydlí ve dvojici. Ať už jsi se svým partnerem nebo partnerkou či bydlíš s kámošem na intráku, díky Premium Duo si můžeš zakoupit prémiový účet za příjemnější cenu. Dosud jsi měl jen dvě možnosti: platit za individuální plán, nebo najít ochotné lidi do rodinného účtu.

Dva účty za zvýhodněnou cenu

Program Duo funguje podobně jako Family: společné konto má lepší cenu, než kdybyste oba měli vlastní, ale appku budete moci využívat samostatně. Oba můžete mít své nastavení, playlisty, oblíbené podcasty a objevovat novou hudbu dle vašeho gusta.

Doporučeno
Na této skladbě spolupracovali Kanye West, Travis Scott a Dr. Dre Na této skladbě spolupracovali Kanye West, Travis Scott a Dr. Dre 30. června 2020 21:44

Samozřejmě, při prohlížení playlistů můžeš natrefit i na společný. Stejně i na rodinných účtech Spotify vytváří playlisty podle žánrů, které poslouchají všichni členové. Můžeš tak postupně objevovat, co tvá polovička nebo tvůj kámoš poslouchá a zároveň si tím „nezkazit“ algoritmus, podle kterého appka nabízí nové písničky.

Spotify Duo je již dostupné i v Česku. Jeden měsíc stojí 212 Kč. Oproti individuálnímu účtu za 159 Kč tak oba ušetříte 53 korun měsíčně. Další výhodou je, že od přítelkyně či spolubydlícího nebude tak náročné dostat peníze na společný účet než v případě čtyř kámošů, kteří spolu nebydlí.

Ačkoli takové sdílení Family konta je technicky zakázáno, mnozí to tak přesto mají a Spotify zatím nepodniklo žádné kroky, které by jim v tom prakticky zabránily.

Spotify spustil prémiový plán pre dvojice, ušetríš tak zopár eur mesačne
Zdroj: Spotify.com
Domů
Sdílet
Diskuse