Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2020 14:07
Čas čtení 0:37
Matej Krajčovič

Unikl třicetiminutový gameplay z Assassin's Creed: Valhalla. Ukazuje, jak bude hra vypadat

NEWS
Uložit Uložené

Ubisoft se video snaží stáhnout z internetu, uživatelé ho ale konstantně reuploadují.

Na internetu se objevil třicetiminutový gameplay z nového, dlouho očekávaného dílu Assassin's Creed: Valhalla. Fanoušci se tak mohli detailně podívat, jak bude hra vypadat po grafické stránce. 

Záběry měly být podle Kotaku odhaleny až příští týden během konference Ubisoftu, která bude vlastně náhradou za herní E3, ale někdo pravděpodobně udělal chybu a jak platí v době internetu, co se jednou zveřejní, už jen těžko zmizí.

Ubisoft se snaží gameplay z YouTube konstantně odstraňovat, ale uživatelé ho neustále reuploadují. 

Na záběrech můžeš vidět herní postavu jménem Eivor, ze které budeš moci v úvodních nastaveních udělat muže nebo ženu. Obrázky možná i tobě připomínají hru Witcher 3, zejména díky zpracování osvětlení.

Doporučeno
V Assassin's Creed: Valhalla si postavíš vlastní vikinskou vesnici a budeš plenit Skandinávii a středověkou Anglii V Assassin's Creed: Valhalla si postavíš vlastní vikinskou vesnici a budeš plenit Skandinávii a středověkou Anglii 2. května 2020 8:35

Přibližně od 8. minuty zaujme měnící se počasí, kdy mořskou hladinu zasáhne bouře s blesky. Ještě o něco později jsou vidět i souboje s meči. 

Hra vychází až v prosinci 2020, je tedy pravděpodobné, že se nedíváme na její finální podobu. Některé části by očividně potřebovaly ještě trochu dotáhnout a zoptimalizovat.

Domů
Sdílet
Diskuse