Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 21:41
Čas čtení 0:36
Tina Hamarova

Policie našla tělo v jezeře v Kalifornii. Zřejmě patří ztracené herečce známé z muzikálu Glee

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Naya Rivera je nezvěstná od středy.

Herečka a zpěvačka Naya Rivera zmizela za záhadných okolností minulý týden. Naposledy ji viděli ve středu, kdy se šla projet na člunu se svým 4letým synem na jezero Piru na severu Kalifornie. Chlapce našli později samotného, jak spí v člunu.

Naya před výletem ještě zavěsila společnou fotku na Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Policie spustila rozsáhlou pátrací akci s čluny, vrtulníky, pátracími psy a potápěči. Podle BBC v pondělí našli tělo, které by mohlo patřit herečce. Totožnost však zatím nepotvrdili.

Doporučeno
Mladá Olga Hepnarová před 47 lety najela na Strossmayerově náměstí do davu lidí čekajících na tramvaj Mladá Olga Hepnarová před 47 lety najela na Strossmayerově náměstí do davu lidí čekajících na tramvaj 10. července 2020 15:31

Její syn řekl policii, že máma šla plavat, ale už se nevrátila. Policie pracuje s verzí, že se pravděpodobně utopila při „tragické nehodě“.

Herečku proslavila zejména role Santany Lopez v muzikálovém seriálu Glee. V roce 2014 se také objevila v hororu At the Devil's Door.

Domů
Sdílet
Diskuse