Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 15:08
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

První záběry z 2. série Snowpiercera. Kterou postavu z filmu bude hrát Sean Bean?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pilotní série Snowpiercera je za námi. Co nás čeká v té druhé?

POZOR! V článku se nacházejí spoilery k seriálu Snowpiercer.

První série Snowpiercera skončila a přinesla s sebou velké překvapení. Dozvěděli jsme se, že Mr. Wilford, který stojí za vznikem železnice a speciálních vlaků, ve skutečnosti není mrtvý. V 2. sérii si ho zahraje Sean Bean. Ve filmech jeho postavu ztvárnil Ed Harris a v seriálovém světě se považovala za mrtvou. Háček byl v tom, že existuje více než jeden vlak převážející lidi přes zamrzlý svět.

Doporučeno
„Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény „Co jeee“ nebo „Padej dě**o... běž!“ Scary Movie slaví 20 let a my vzpomínáme na legendární hlášky a scény 9. července 2020 9:43

V seriálovém světě jsou minimálně dva a vzhledem k tomu, že tvůrci chtějí natočit 5 až 6 sérií, těch vlaků bude možná ještě více. Samotný showrunner seriálu řekl, že příběh Snowpiercera může pokračovat donekonečna. Stále by se totiž dal vyprávět příběh z jiného vlaku a s jinými postavami.

Domů
Sdílet
Diskuse