Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2020 6:53
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt loví superhrdiny. Magická tabletka dává každému na 5 minut nadlidské schopnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Project Power uvidíme na Netflixu už v srpnu. Sleduj první trailer.

Netflix vypustil první trailer pro svůj další očekávaný film Project Power. Jde o sci-fi, ve kterém budou Joseph Gordon-Levitt a Jamie Foxx lovit nelegální superhrdiny. Objevili se zničehonic poté, co se na trh dostala nebezpečná tabletka. Po jejím zkonzumování se z člověka na 5 minut stane nadlidský tvor. Každý z nich má unikátní schopnost, která se projeví až po užití tabletky.

Někdo je neviditelný, jinému neublíží ani náboj vystřelený směrem k jeho hlavě, někdo zase umí létat. Fantazii se meze nekladou a my jsme zvědaví, s jakými schopnostmi nás tvůrci ve filmu překvapí.

Zdá se však, že v traileru ukazují až příliš mnoho. Pokud se tedy chceš nechat filmem překvapit, klidně ho přeskoč a těš se na premiéru. Té se na Netflixu dočkáme již 14. srpna 2020. V hlavní roli se představí zmíněný Jamie Foxx.

Podle všeho je jeho dcera základní ingrediencí, díky které dokážou vyrábět nadlidské tabletky. Levitt bude zase hrát policistu, který mu pomůže najít a potrestat zločince.

Za režií stojí Ariel Schulman a Henry Joost (Catfish, Paranormal Activity 3 a Nerve). Podobně jako The Old Guard, i Project Power může být skvělou akční jednohubkou, kterou z průměrných vod vytahují herci, akce a sci-fi prvky.

Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt lovia superhrdinov. Magická tabletka dáva každému človeku na 5 minút nadľudské schopnosti
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse