Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 21:06
Čas čtení 1:07
Daniel Mikolášik

Nový trend: Teenageři si nechávají tetovat na patro v ústech penisy, prsa či mimozemšťany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Snaží se je tímto způsobem skrýt před rodiči.

Stejně jako jiné formy umění, i tetování má své trendy. Pravděpodobně tím nejaktuálnějším je tzv. skrytá kérka.

Teenageři, kteří chtějí mít na těle tetování, ale zároveň nechtějí, aby o tom věděli jejich rodiče či zaměstnavatel, se nechávají tetovat na patro v ústech. Ve většině případů však jde při aktuálním „módním hitu“ především o vulgární a neslušné záležitosti.

Doporučeno
Adolfeen sprostě vyčinil všem hejtrům. Obhajoval svůj humor, vadila mu i naše produkce (Interhejty) Adolfeen sprostě vyčinil všem hejtrům. Obhajoval svůj humor, vadila mu i naše produkce (Interhejty) 20. července 2020 18:20

Jak informuje portál Unilad, s nápadem, jak ukrýt kérku tak, aby byla viditelná jen tehdy, když to její nositel chce, přišel italský tatér Matteo Masin z Florencie. Okamžitě se to stalo hitem a fotografie daných tetování, které sdílí na sociálních sítích, zaznamenávají tisíce lajků.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa M.M.Tattoos/paintings-Florence (@mattattoodimatteomasini),

25letý umělec stihl za poslední dobu na patro v ústech vytetovat například penis, ženské poprsí, prostředníček a podobně. V kurzu jsou ale i nevulgární tajné kérky jako smajlíky, mimozemšťané či zvířátka.

Domů
Sdílet
Diskuse