Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 18:20
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

Adolfeen sprostě vyčinil všem hejtrům. Obhajoval svůj humor, vadila mu i naše produkce (Interhejty)

OSOBNOSTI INTERHEJTY
Uložit Uložené

S plyšovým delfínem si není radno zahrávat.

Je mu to úplně jedno! Přesto mu ale nebylo lhostejné, když jsme mu pověděli, že jsem našli u jeho videí nějaké hejty. Adolfeen se proto i se svým nerozlučným parťákem DJ Roxtarem rozhodl přijet do našeho studia, a na kameru všechno hezky probrat. Můžeme tě ujistit, že si nebral servítky s nikým a s ničím.

Nejprve nám zničil kytku a následně se několikrát rozčílil, když zjistil, že jsme mu nedonesli slanou vodu. Pak se pustil do svých hejtrů minimálně stejným způsobem, jako se oni pustili do něj. Zmínilo se mimo jiné to, co dělá Adolfeen s penězmi z videií na YouTube a sociálních sítích, jeho styl humoru, a dokonce přišla řeč i na to, k jakým sexuálním úkonům by mohla sloužit jeho díra na hlavě.

Jestli tě tedy zajímá, jaký peprný komentář ve znovu obnovené sérii oblíbený maňásek spustil, jakým způsobem nás šikanoval, a co všechno se lidem na něm nelíbí, zapínej. K tomu můžeme doporučit zábavnou hru, jejímž cílem je spočítat počet sprostých slov, který ve videu padl. Výsledek je těžko určit, my jsme to v půlce přestali počítat. Tak příjemnou zábavu!

Doporučeno
Raper EARTH čte komentáře pod svými videi na YouTube. Bere LSD? (Interhejty) Raper EARTH čte komentáře pod svými videi na YouTube. Bere LSD? (Interhejty) 9. února 2020 16:35
Domů
Sdílet
Diskuse