Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 15:35
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot 4 dostal vynikající trailer. Dočkáme se nejlepšího dílu série?

TECH
Uložit Uložené

Crash Bandicoot: It's About Time vychází již 2. října.

Na včerejším State of Play, kde PlayStation ukázal nové záběry z Godfall, Bugsnax či Genshin Impact, jsme se dočkali i nového traileru a informací pro Crash Bandicoot 4: It's About Time. Crash začínal celou událost a do jejího konce jsme už nic lepšího neviděli. Není to ani tak tím, že by PlayStation neukázal nic zajímavého, ale spíše tím, že Crash 4 vypadá bezchybně.

Levely působí moderně, ale zároveň nostalgicky. Gameplay dostane hodně novinek a mechanismů, které hraní osvěží. Těšit se můžeš na zastavování času, změnu gravitace a také nové postavy. Hru budeš moci projít s Crashem nebo Coco, ale pár levelů dostane i Cortex a novinkou je i hraní za Dingodila z předešlých dílů.

Crash Bandicoot 4 dostal vynikajúci trailer. Dočkáme sa najlepšieho dielu série?
Zdroj: Activision

Coco bude mít v příběhu větší roli a dočkáme se cutscenes. Hra nenabídne žádné mikrotransakce, ale budeš moci získat řadu skinů a obleků. Velkou novinkou je i Inverted Mode. Odemkne se po dohrání hry a z každého levelu udělá noční můru. Ideální pro hráče, kteří vyhledávají výzvy.

Crash Bandicoot 4: It's About Time vyjde na PS4 a Xbox One již 2. října a my se už nemůžeme dočkat, protože vypadá skvěle

Domů
Sdílet
Diskuse