Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 22:23
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Psycho thriller od Netflixu tě ohromí trailerem s nečekanými zvraty a mrazivou hudbou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I'm Thinking of Ending Things se na Netflix dostane už 4. září.

Charlie Kaufman se sice zapsal do povědomí diváků zejména svými geniálními scénáři (Věčný svit neposkvrněné mysli, Adaptace), ale zaujal i jako režisér (Synecdoche, New York či animovaná Anomalisa). Jeho novým projektem se stala adaptace románu Iaina Reida s názvem I'm Thinking of Ending Things. Kaufman napsal scénář a chytil se i režie.

Dnes jsme viděli první trailer a musíme uznat, že nás zaskočil. Film bude zřejmě mindfuckem, který si pohraje s našimi hlavami a předestře příběh plný mysteriózních, dějových zvratů a nečekaných odhalení. A to přece miluje každý divák.


Příběh se točí kolem zamilovaného páru. Ten tvoří neznámá žena (Jessie Buckley) a její přítel Jake (Jesse Plemons). Společně se vydají na venkov za jeho rodiči (Toni Collette a David Thewlis) do domu, kde vyrůstal. Žena brzy zjišťuje, že jeho rodiče nejsou zcela normální a rychle si uvědomí, že něco nehraje ani s ostatními lidmi na okolí. Více ti napoví trailer.

Pro Kaufmana jde o první režii po 10 letech a trailer nasvědčuje tomu, že se vrací v plné síle. Nekontrolovatelný třes psa doprovázející celý trailer je geniálním tahem a všechny prezentované záběry dodávají na psycho atmosféře. Snímek I'm Thinking of Ending Things dorazí na Netflix už 4. září.

Nekonečná triaška psa, mrazivá hudba a divní ľudia. Sleduj strhujúci trailer pre psycho mindfuck od Netflixu
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse