Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2020 19:24
Čas čtení 0:55
Martin Mičuda

Budoucí BMW M5 údajně přijde jako plug-in hybrid nebo elektromobil s výkonem přes 1000 koní!

Budoucí BMW M5 údajně přijde jako plug-in hybrid nebo elektromobil s výkonem přes 1000 koní!
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0312210EN/wide-range-of-bmw-m-performance-parts-for-the-new-bmw-5-series-the-bmw-m5-and-the-bmw-m5-competition" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Na povrch se dostaly poměrně zajímavé zprávy.

BMW v tomto okamžiku přináší na trh faceliftovanou podobu řady 5, včetně ostré verzí M5 a M5 Competition. Už nyní se ale spekuluje o nástupci. Není totiž žádným tajemstvím, že automobilka připravuje své velké novinky několik let předtím, než spatří světlo světa, proto není divu, že už nyní v Mnichově pilně pracují na nové generaci. Je více než jasné, že budoucí generace podlehne masivní elektrifikaci, portál Car Magazine však přináší poměrně nečekané zprávy.

Doporučeno
„Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? „Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? 16. srpna 2020 11:44

Podle britského magazínu totiž 7. generace BMW M5 přijde hned ve dvou verzích, bez elektrické soustavy se už ale neobejde. Nejprve by se na trhu v roce 2024 měla objevit „základní“ verze M5 s plug-i hybridním ústrojím – benzínová V8 s elektromotorem by tak měla disponovat výkonem až okolo 750 koní.

Domů
Sdílet
Diskuse