Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2020 13:14
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

V traileru pro Batmana se ukázal i Colin Farrell a jeho Penquin. Nikdo ho však díky geniálnímu make-upu nepoznal

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Colin Farrell se na pár vteřin ukázal jako Oswald Cobblepot aka Penquin.

The Batman má venku první teaser, nad kterým se rozplývá celý internet. Režisér Matt Reeves dokázal poskládat úžasné lákadlo i z toho mála záběrů, které dokázal natočit před tím, než koronavirus přerušil natáčení.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 15. srpna 2020 12:43

V teaseru jsme viděli Batmana, Catwoman, Riddlera, Jima Gordona a i Penquina aka Oswalda Cobblepota. Nikdo ho však nepoznal. Hraje ho totiž Colin Farrell, ale jeho tvář bys tam hledal jen těžko. 

Herec podstoupil razantní přeměnu, společně s make-upem a umělými částmi těla z něho udělali Penquina, díky čemuž je k nerozeznání. Mnozí fanoušci se už smějí, že vypadá jako herec jménem Richard Kind. Nemohli tedy obsadit rovnou jeho?

Ve filmu uvidíme Catwoman, Riddlera a Penquina v jejich začátcích. Dokonce nemají ještě ani své legendární přezdívky. Premiéra nás čeká 1. října 2021. Více informací o Batmanovi se dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse