Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 18:09
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Maniak: Lucie Borhyová je moje slabost a celebrity crush (Rozhovor)

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pusť si náš nový rozhovor s Maniakem ze zážitkového komplexu The Pop Up v Praze.

 

Maniaka jistě není třeba fanouškům domácí rapové scény představovat. Mladý člen labelu Bigg Boss má na kontě řadu úspěšných projektů a už brzy světlo světa spatří další chystané EP pojmenované Nech Rusa Flexit. Náš moderátor Maty si proto Maniaka pozval na rozhovor, ve kterém jsme s brněnským raperem probrali celou řadu témat.

Unikátní ovšem není jen náš dnešní host, ale i lokace. Rozhovor jsme totiž natáčeli v Praze na Dvoreckém náměstí v zážitkovém komplexu The Pop up – jedná se o interaktivní prostor, který založili dva mladí lidé a který je plný originálních místností, z nichž každá má jinou atmosféru, je jinak osvícená, hraje v ní jiná hudba a navíc se liší i vůní a barvou.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

A co všechno se v našem rozhovoru dozvíš? Řeč přišla například na diss tracky, drogy, oblíbené tenisky a popovídali jsme si taky o tvarech dámských zadků. Maniak nám také popsal některé šílené zprávy a komentáře, které mu občas píšou haters. To a mnohem více se dozvíš ve výše přiloženém videu.

Maniak před nedávnem vydal nový klip s názvem Nech Rusa Flexit, který je předzvěstí zmiňovaného stejnojmenného EP, které fanoušci mladého rapera dostanou už v září. Na Maniaka se taky můžeš ve svém městě těšit v rámci chystané tour, která by měla proběhnout během letošního podzimu a zimy.

Domů
Sdílet
Diskuse