Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2020 19:34
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Maniak vydává nový track Nech Rusa Flexit, už v září fanoušci dostanou stejnojmenné EP

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pusť si novou pecku od Maniaka.

V neděli v podvečer spatřil světlo světa na youtubovém kanálu Ach Ano Maniakův nový singl. Ten nese názve Nech Rusa Flexit a jedná o první ochutnávku ze stejnojmenného EP, které Maniak aktuálně připravuje.

Produkci novinky si vzal na starosti SickFlair a multiplatinový člen 808 Mafie Pvlace, který se v minulosti podepsal pod produkce pro světová jména jako Young Thug a Migos. O video se postaral Patrik Soldán.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

„Zlato v krku, zlato v zubech, zlato v srdci, zlato všude,“ rapuje v novém tracku Maniak. Přesný termín vydání nového EP Nech Rusa Flexit v tuto chvíli neznáme, dočkat bychom se však měli už v září. Na období podzim/zima zároveň Maniak chystá tour.

Domů
Sdílet
Diskuse