Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. srpna 2020 18:38
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Avengers se spojují v akčním traileru. Očekávaná hra, ve které se obětuje Captain America, vychází už za pár dní

TECH
Uložit Uložené

Marvel's Avengers vychází již 4. září.

Očekávaná komiksová hra Marvel's Avengers od Eidos Montreal vychází již 4. září. Při této příležitosti ukázalo vydavatelství Square Enix launch trailer. Ten připomíná, že záporákem bude MODOK.

Klíčovou událostí hry je A-Day. V tento den zemřel Captain America poté, co Avengery někdo zradil a nastražil na ně velkou katastrofu. Ti se mezi sebou začali obviňovat, zády se jim otočila i vláda a ochránce Země nahradila společnost AIM.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Ta vyvíjí speciální roboty s různými schopnostmi. Avengers už nejsou potřební, ale mladá Kamala Khan (Ms. Marvel) je vyvede z omylu, když jim ukáže, že AIM vůbec není společnost snažící se o dobro.

Domů
Sdílet
Diskuse