Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 13:07
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

V Raised by Wolves od Ridleyho Scotta proběhne souboj mezi posledními lidmi ve vesmíru a roboty, kteří uměle vytvářejí nové

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už 3. září se dočkáme první epizody nového sci-fi seriálu Raised by Wolves, jehož první dvě epizody zrežíroval Ridley Scott.

Jen dva týdny po prvním traileru nám HBO ukazuje ke svému očekávanému seriálu Raised by Wolves další záběry. I tentokrát nás více než zaujaly, jelikož jsou plné mysteriózna, akce, originálně vypadajících sci-fi prvků a skvělé futuristické atmosféry. 

Děj se zaměřuje na dva androidy – otce (Abubakar Salim) a matku (Amanda Collin). Přistanou na vzdálené planetě poté, co je Země zmítaná válkou. Matka má za úkol porodit nová miminka a vychovat je daleko od vlivu politiky a náboženství, které měly stát za úpadkem lidské civilizace.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2 15. srpna 2020 12:43

Všechno jde dobře až do momentu, kdy na planetě přistanou skuteční lidé vedení Marcusem (Travis Fimmel aka Ragnar z Vikingů). Marcus a jeho parta se pokusí zkazit vztah mezi dětmi a matkou a odhalit, že androidi nejsou zdaleka tak přátelští a bezpeční, jak se tváří.

Největším lákadlem je jméno Ridleyho Scotta. Světoznámý režisér natočil první dvě z celkových deseti epizod. Kromě výše zmíněných si zahrají i: Wint McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong. Premiéra seriálu Raised by Wolves na HBO Max je naplánována na 3. září.

Domů
Sdílet
Diskuse