Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. září 2020 16:08
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. definitivně potvrzuje, že se do Marvelu nevrátí. Iron Man je mrtvý a tečka

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Downeyho kariéra se bude ubírat jiným směrem.

Robert Downey Jr. s Marvelem skončil před pár lety, když natočil poslední scény pro Avengers: Endgame. Jeho Iron Man ve filmu zemřel poté, co se obětoval, aby zachránil všechny ostatní.

Šlo o silný, emotivní moment a úžasnou scénu. Hrdinský Iron Man nemohl ze světa odejít lépe, a tak by byla škoda, kdyby se postava nějakým způsobem vrátila a jeho smrt se tak „pokazila“.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Mnozí fanoušci spekulovali o tom, že se Downey vrátí. Mohlo by jít o flashbackové scény s Iron Manem ukazující události před Infinity War a Endgame. V úvahu připadal i hlas Tonyho Starka v rámci nějaké umělé inteligence (zde se dost mluvilo o jeho účasti v minisérii Ironheart. Jde o Iron Manovu nástupkyni, dívku jménem Riri Williams, kterou mohl právě Tony jako AI usměrňovat a učit, jak být správným hrdinou) .

Zdá se však, že se ničeho takového nedočkáme. Robert Downey Jr. se totiž objevil v podcastu Smartless, který jen v červenci spustili Will Arnett (Arrested Development), Jason Bateman (Arrested Development) a Sean Hayes (Will a Grace). Na otázku, jak zvládá život po Marvelu a jak to balancuje s rodinou, rázně odpověděl, že to všechno už skončilo.

Dlouho se spekulovalo i o tom, že se v cameo roli objeví i v očekávané sólovce Black Widow. Poslední zprávy však hovoří o tom, že šlo o nepoužité scény ze Civil War, takže Downey reálně nenatočil nic nového.

Domů
Sdílet
Diskuse