Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 13:50
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

James Bond versus Rami Malek, který si hraje na Boha. Akční trailer oživuje letošní premiéru nejlepšího Bonda od Daniela Craiga

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Bond: No Time to Die dorazí do kin v listopadu.

Mnohé filmy se z kalendáře pro rok 2020 překládají na ten příští. Čeká nás o dost méně premiér, než kolik jsme je na podzim čekali. Nicméně, pár blockbusterů a očekávaných velkofilmů se pokusí nakopnout kina.

Mezi nimi bude i James Bond: No Time to Die. Studia Universal a MGM dnes uvolnila akční trailer s množstvím dosud neviděných záběrů, který potvrzuje datum premiéry stanovené na 12. listopadu 2020.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Trailer se soustřeďuje na samotného Bonda a jeho nástupce v podání herečky Lashany Lynch. Děj No Time To Die totiž začne 5 let po událostech poslední části. 007 je v důchodu, ale prosba starého přítele ze CIA ho vrátí zpět do akce.

Časy se však změnily, stejně jako špionážní postupy a odhodlání zločinců. Bond tak bude čelit své dosud největší hrozbě a bude přitom i ochraňovat ty, které pokládá za blízké. Hlavního záporáka si zahraje Rami Malek.

Za režií stojí Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a kromě Daniela Craiga se ve filmu objeví i Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Závěrečná Craigova bondovka bude mít více než 2 a půl hodiny.

James Bond versus Boh Ramiho Maleka. Akčný trailer oživuje tohtoročnú premiéru najlepšieho Bonda od Daniela Craiga
Zdroj: MGM
Domů
Sdílet
Diskuse