Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 10:22
Čas čtení 1:24
Daniel Kopejska

Orlando Bloom: Tato pražská restaurace je nejlepší na světě

NEWS ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

V nedávném rozhovoru pro The Telegraph se Orlando Bloom podělil o pár svých oblíbených věcí, včetně jeho nejoblíbenější restaurace.

Pro Orlanda byla Česká republika druhým domovem po dobu několika měsíců. Společně s Carou Delevigne tady totiž natáčel druhou sérii seriálu Carnival Row od Amazonu. Natáčení bylo kvůli koronaviru následně zrušeno, po rozvolnění se znovu obnovilo a nyní už je další série dokončena.

Za tu dobu ho lidé přistihli například při jeho vyjížďkách na kole nebo v centru města. Orlando nepochybně stihl projít i většinu vyhlášených restaurací. A nakonec našel jednu, kterou označil za svou nejoblíbenější restauraci.

Doporučeno
Orlando Bloom a Cara Delevingne v Česku dotočili 2. sérii Carnival Row Orlando Bloom a Cara Delevingne v Česku dotočili 2. sérii Carnival Row 25. srpna 2020 11:18

Orlando Bloom si dle svých slov zamiloval restauraci La Finestra en Cucina v Platnéřské ulici. Kvitoval primárně příjemnou atmosféru, lidi a samozřejmě jídlo. Oblíbil si zde hlavně soleného mořského okouna s grilovanou zeleninou.

V restauraci, kterou založil Ital Riccardo Lucque v roce 2009, se tak nyní mohou honosit tím, že ji hollywoodská hvězda označila za svou nejoblíbenější. Mimo jiné se Orlando zmínil i o dalších svých oblíbených kratochvílích, jakými jsou značka aut Aston Martin nebo meditace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Milí hosté a kamarádi, jak všichni víte, v souvislosti se šířením koronaviru a s rozhodnutím vlády omezit provoz restaurací, jsme nuceni upravit otevírací hodiny našich restaurací na dobu od 9:00 do 20:00. Chceme v těchto opatřeních sehrát svou roli, zamezit tak co nejdříve šíření epidemie koronaviru, a co nejdříve být zpět v bezpečném a pozitivním prostředí. Uděláme všechno, proto abychom udrželi, pokud možno, normální a bezpečný provoz co nejdéle. V tuto chvíli, ale musíme plánovat kroky pro případ, že se situace ještě více zkomplikuje. Očekáváme, mimo jiné, že budeme nadále pokračovat ve výrobě chleba a některých dezertů, těstovin, sandwichů a podobně. Tyto produkty budeme nabízet k vyzvednutí v některých našich lokalitách – ty sdělíme v blízké době. Naší velkou prioritou jsou naši zaměstnanci, hlavně ti, na kterých jsou závislí další členové rodiny a jejich děti. Hledáme různá řešení, jak jim v této svízelné situaci pomoci, jak to jen bude možné. Spoléháme se i na vaši podporu a empatii. Jsme v tom všichni spolu. Pokud byste pro ně měli brigádu, ozvěte se prosím na: [email protected] Věříme, že tato opatření pomohou a jsou dočasná. Opatrujte se a chovejme se zodpovědně. To dáme! Děkujeme! Ondřej a Riccardo

Příspěvek sdílený La Finestra in Cucina (@lafinestraincucina),

Domů
Sdílet
Diskuse