Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 19:37
Čas čtení 0:59
Tímea Krauszová

Chris Evans reaguje na uniklou fotku svého přirození

NEWS
Uložit Uložené

Šikovně otočil pozornost lidí na něco jiného.

Chris Evans trenduje už několik dní na Twitteru a objevuje se i médiích. Může za to fotografie přirození, kterou nechtěně přidal mezi příběhy na Instagram. Ačkoli příběh hned smazal, nebyl tak rychlý jako prsty jeho fanoušků, kteří si stihli udělat screenshot. Evans na incident poprvé zareagoval na Twitteru. 

Jeho bratr i kolega se dobře pobavili

Herec Chris Evans (Captain America) v příbězích ukazoval video, kde se svou rodinou hraje známou společenskou hru. Když video skončilo, vyskočila mu obrazovka s náhledem fotografií v galerii. Na jedné z nich byly vyfoceny mužské genitálie, na další byla jeho tvář s textem „Chraň si tu vagínu“.

Doporučeno
Před 85 lety se stal hákový kříž symbolem nacistického Německa. Spojuje se však i s jinými významy Před 85 lety se stal hákový kříž symbolem nacistického Německa. Spojuje se však i s jinými významy 15. září 2020 11:07

Spustila se obrovská debata online, ale místo typického hejtu či zesměšňování se lidé staví na jeho stranu a doslova zahlcují internet, aby se nikdo k původním záběrům nemohl dopracovat.

Do debaty se zapojil i jeho kolega Mark Ruffalo (Avengers), který na Twitteru obhajoval Evansovu chybu: „Brácho, dokud je Trump v úřadu, nic, co uděláš, tě nemůže zahanbit. Vidíš? Vše zlé je na něco dobré.“ Později zareagoval i Scott Evans, Chrisův bratr a také herec. „Včera jsem nebyl na sociálních sítích. Co mi uniklo?“ napsal. Konečně se však ozval i hlavní aktér, který debatu otočil na něco mnohem podstatnějšího, než je jedna neuhlídaná erotická fotka.

„A teď, když už mám vaši pozornost... Jděte volit 3. listopadu!“ vzkazuje herec svým fanouškům a vysloužil si už téměř 160 tisíc sdílení a více než 800 tisíc lajků. Výborný způsob, jak upoutat pozornost svého publika na to důležité.

Domů
Sdílet
Diskuse