Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 16:39
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Hvězda seriálu Lovecraft Country si zahraje dalšího velkého záporáka v nové marvelovce. Ve kterém filmu se objeví?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ant-Man 3 vypadá čím dál lépe.

Deadline přichází s informací, že Jonathan Majors získal další velkou roli, a to rovnou v Marvel Studios. Stále relativně neznámý herec upoutal producenty v loňském nezávislém filmu The Last Black Man in San Francisco. Snímek ti v paměti dlouho nezůstane, ale minimálně odhalí, proč herce obsadili producenti seriálu Lovecraft Country na HBO.

Ještě předtím jsi ho mohl vidět v Hostiles či White Boy Rick. Majors je talentovaným nováčkem, a tak je přirozené, že je o něj zájem. Jeho posledním celovečerním filmem je povedené válečné drama Da 5 Bloods od Spikea Leeho, kde si zahrál po boku zesnulého Chadwicka Bosemana.

Doporučeno
Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? 15. září 2020 16:03

Majors si podle všeho v Marvel Cinematic Universe (MCU) zahraje záporáka jménem Kang the Conqueror, a to ve filmu Ant-Man 3. Jde o obrovského záporáka, který Avengerům nejednou pořádně zatopil. Kang dokáže cestovat časem.

Právě zahrávání si s časem v Avengers: Endgame bude zřejmě stát za tím, že se Kang dozví o narušení časové linie a vydá se hledat její příčinu, což ho zavede k Avengerům. Zprávy hovoří o tom, že ho v Ant-Manovi 3 mohou představit jako zcela jiného hrdinu či postavu, jen aby ho na konci odhalili jako zamaskovaného Kanga.

Už v minulosti jsme se dozvěděli, že Ant-Man 3 má být pro MCU velmi důležitým filmem a také bude mnohem epičtější než předešlé dvě části. Režírovat bude Peyton Reed, který se postaral o první dva filmy, tentokrát podle scénáře od Jeffa Lovenesse, pro kterého půjde o celovečerní scenáristický debut. Snímek by do kin měl dorazit v roce 2022.

Jonathan Majors z Lovecraft Country nahradí Thanosa ako ďalší veľký marvelácky záporák. V ktorom filme z MCU sa objaví?
Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse