Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 21:21
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Tajemný trailer představuje hlavního záporáka nové bondovky. Safina hraje Rami Malek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Bond: No Time To Die dorazí do kin už v listopadu.

James Bond: No Time to Die je nejpravděpodobnějším filmem, jehož premiéra se už přesouvat nebude. Film se totiž dočkal už jednoho, více než půlročního odkladu, kvůli čemuž studia MGM a Universal přišla o přibližně 40 milionů dolarů.

Zcela nově totiž se musela rozjet reklamní kampaň. Další odklad proto nehrozí, a to i kvůli tomu, že filmy Jamese Bonda mají množství partnerů a sponzorů ve světoznámých značkách, které se spoléhají na to, že jejich produkty budou v reklamách, televizních spotech a nakonec i v kině.

Doporučeno
Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? 15. září 2020 16:03

Pravděpodobně se tak můžeš uklidnit a věřit společně s námi, že minimálně nového Bonda se letos ještě dočkáme.

A to nám dělá obrovskou radost, protože snímek vypadá velmi nadějně. Bude plný akce, skvělých dialogů, úžasných honiček, oblíbených postav a pevně věříme, že se vyznačí i špičkovou technickou stránkou.

Posledním trailerem, který jsme zatím k filmu dostali, je bonusové video o postavě Ramiho Maleka. Oscarový herec ztvární hlavního záporáka jménem Safin.


Režíruje Cary Joji Fukunaga (Temný případ, Maniac, Beast of No Nation) a premiéra by měla být 19. listopadu. Všechny potřebné informace o filmu najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse